Friday, October 7, 2011

My Best Day 1st edition





Assalamualaikum,

Everybody has their best day… and so does I… mine was historically noted on the 2nd of October 2011… why? Because it was the day that I receive the 3 years of hard work and stressful scroll… it was given by the pro-chancellor of UMT to me as a reward of graduating from a prestigious educational institute… 

Ahaaa… saja nak menulis dalam English tadi… maklumlah.. zaman MBM MBI… “memartabatkan bahasa melayu, memperkasakan bahasa inggeris” kan? 

Bestnyer la convo.. mana tak nyerr.. beribu orang kut tengok kita naek pentas.. pas tu.. nevesnyer bukan main la kan…. dalam pale otak.. takut la kan.. masa tengah jalan amik scroll tu terpijak jubbah yang panjang tu lalu tersadung di pertengahan jalan… tak pun terlupa nak tunduk ke hape ke.. sekali… memang ada sedikit slack… orang lain amik scroll..hulur dua belah tangan.. aku dengan selamba.. hulur sebelah je.. bajet macam kudung.. ahakz…. Pastu.. dalam gambar aku perasan la.. nanti aku upload gambar tu…

Buat masa sekarang… tengok dulu gambar-gambar ni…. Seronok gak la… aku mati-mati ingat takde orang bagi bunga.. tapi thanks kepada junior…. NorAtikah..Faeza Faisya..Ryna Rahim..Diba Mumtaz.. thanks a lot for the teddy bear… thanks gak kepada yang paling utama…my parents… Hj. Dr. Suarni b Sumormo dan Hjh Dr. Rokiah @ Rozita bt Ahmad… serta adik-adik… Ahmad Fahmi Amzar, Nurul Adilah, Nurul Aqilah, Ahmad Fikri Amsyar, Nurul Athirah… sebab korang bagi 3 bunga… siap dengan teddy bear lagi… thanks family tersayang… thanks gak kepada Fatin Syamimi bte Che Menteri… yang bagi bunga bersemut…semut tu nama Niki… dan seekor teddy bear.. thanks… syukran jazilan semua.. teddy bear lain akan diberi nama… hehe… (tengah boring..sebab tu bagi nama…haha)

Nanti akan ada second edition My Best Day…tunggu..!!!


2 comments:

  1. wahh bestnyee dapat byak bungeee~!! >.<

    ReplyDelete
  2. hehe... tu la.. brsyukur sgt... alhamdulillah.. eheh.. ^_^

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Since you Left Me..

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Setinta pena Mencoret

jika hari ini aku lalai,
tolong ingatkan aku,
tentang masaku yang sia-sia,
tentang kesibukanku dengan dunia,
tentang rinduku yang menggila,
tentang kataku yang merapu saja,
tentang cintaku yang sia belaka.
tentang bekalanku ke sana,
tentang ajalku yang hampir tiba,
tentang sendirianku di dalam tanah,
tentang gelapnya kubur kita,
tentang duniaku yang fana,
tentang akhirat yang abadi jua.